1 Mart 2012 Perşembe

TOPAL OLDUM BEN


Dün annem beni evde bırakıp sinemaya gitti beni götürmedi diye çok sinirlendim. Beni adda'ya dedem götürdü çok gezdik. Eve geldiğimde annem daha gelmemişti sinemadan.Ben de uyudum biraz kalktım yine yoktu dedemle anneannem çok ilgilendiler benimle,ama ben annemi istiyordum. Kapı çaldı diafondan duydum annemin sesini. Kapıda bekledim onu o geldiğinde sağ arka patimi kaldırdım topallama numarası yaptım. Annem çok üzüldü .Dedemlere kızdı dedemler ''Biz bir şey yapmadık ''deseler de inanmadı. Patime krem sürdü,sıktı baktıo inceledi bir şey bulamadı. Bulamazdı tabi numara yapıyordum nasılsa. Bana söz verdi bir daha beni bırakıp bir yere gitmeyecekmiş. Beni hep kucağında taşıdı anneannem çok üzüldü . Annemle tam uyuyacaktık ki bir de ne duyayım dışarıda havhavlar havlıyor. Ben durur muyum koştum balkona. Ama topallamayı unutmuşum balkondan içeriye girdiğimde ne kadar topallamaya çalışsam da annem yemedi. Ama olsun oh oldu ona .Bir daha beni bırakıp gitmesin. Bir daha beni bırakıp giderse ölü numarası yapmayı planlıyorum(aramızda kalsın)

4 yorum:

  1. cok tatlı ve bılmıs gordum ben senı :)

    YanıtlaSil
  2. Sayfanız çok güzel.
    Bu kadar hoş ve esprili bir anlatıma uygun olmayacak belki yorumum ama yazmasam da içime sinmeyecekti. Köpeklerde arka bacakta görülen çekme ve topallamanın nedenleri pek çoktur. Böbrek rahatsızlığından tutun da, tendonların zedelenmesi, yabancı cisim batmaları vs nedenolabilir. Umarım hiç biri değildir.Topallama sürekli olmayabilir ama bir sorun belirtisidir.Siz yine de bir veterinere gösterseniz iyi olur.

    YanıtlaSil
  3. Teşekkürler yorumunuz için,o akşam çok inceledik patisini bir cisme felan rastlamadık tendonlar da zedelenme olsa patisiyle hiç oynatmazdı sanırım.o akşamdan beri bir daha tekrarlamadı aynı hareketi.Tekrarladığı an soluğu veterinerde alacaz zaten .Yürümesinde felan bir sorun yok böbrekleri de normal gibi yani idrar yaparken felan da sorun yok . Her zaman yorumlarınızı bekleriz tecrübeleriniz bizim için önemli(Kömürün annesi)

    YanıtlaSil