4 Mart 2012 Pazar

DÖKÜLEN TÜYLERE ÇÖZÜM

Hepinize bol salyalı bir merhaba:)Evcil dostları olanlar bilir bizler çok sık tüy dökeriz halılar,yataklar,kilimler,koltuklar  tüy içinde kalır. Hatta kucağınıza aldığınızda üzeriniz başınız da tüylerimizden nasibini alır. Eğer başınıza bu tip olayların gelmesini istemiyorsanız bizi günü gününe taramanız şart. Bu hem ölü tüylerimizin tarakta/fırçada kalmasına yarar hem de derimizin altındaki yağın dağılmasına sebep olur.  İşte ben sizin ve dostunuzun hayatını kolaylaştıracak bir üründen bahsedeceğim:

Fotoğrafta gördüğünüz ürün GİMBORN PURE PRETTY SİLİKON FIRÇA. Evcil dostunuz bu fırçaya bayılacak. Bu ürün ile toplanılan tüyler yere dökülmüyor. Silikon dişler sayesinde tüyler toplanıyor. Tüyleri fırçadan çıkarıp atmak da kolay oluyor. Fırçalarken dişleri sayesinde masaj da yapıyor.Fotoğrafı netten aldım çünkü annem fırçanın pakedini atmıştı. Bunlar da annemin çektiği fotolar:
Fotoyu büyütürseniz görürsünüz soldaki dişler yarım. Onları bir gün annem yokken fırçayı çaldım ve kemirdim heh heh :) Annem bana epey kızdı ama şükretsin ki hepsini kemirmedim.

Fotodan da göreceğiniz üzere fırça tam elinize göre tuttması felan rahatmış annem öyle söylüyor. İsterse rahat olmasın ben masajıma bakarım:)
Haa unutmadan annem bu fırçayı geçen sene bir petshoptan almış fiyatı da 13-14 TL birşeymiş. 


4 yorum:

  1. süper bişiymiş buuu bulabilirsem bende benim zilliye alayım bitanee :))

    YanıtlaSil
  2. Alın tabi bizler şımartılmayı hak ediyoruz:)

    YanıtlaSil
  3. Günde bir defa mı? Benim zibidiyi üç kez fırçalamam gerekiyormuş... işi gücü bırakıp elde fırça beyefendinin peşinden koşacakmışım... olmaz güzelim! ömrüm iki yürüyüş arası fırça gibi bir şey olacak... Sekiz kediyle yaşarken bile bu kadar tüy görmedim ben evde. Azcık tutun o tüylerinizi. En gelişmiş varlık olan bizler bile en fazla 100 tane bırakıyoruz saçlarımızdan... Size ne oluyor anlamadım. Pamuk tarlası gibisiniz. İki de bir silkelenmeyin, tüylerinize sahip çıkın falan... :)

    YanıtlaSil
  4. :)gülü seven dikenine katlanır

    YanıtlaSil