23 Temmuz 2012 Pazartesi

çekilişten kazandıklarım

Merhabalar
http://asabibakire.blogspot.com/ un sahibi cici ablanın yaptığı çekilişi biz kazanmıştık.Hediyem bugün geldi. Aslında hediyeyi beklerken annemle  başımızdan bir sürü garip olay geçti.Kargo numaramızı Mehtap abla yollamıştı sağolsun çok yardımcı oldu. Annem de internetten takip etti .Pakedimiz  perşembe gelmiş kargo yetkililerini aradı onlar bir gün sonra elinizde olur dediler. Hafta sonu girdi araya ne gelen var ne giden .Ben annemi sıkıştırdım nerde kaldı bnm mama diye.O da bugün kargo müşteri hizmetlerine güzelce bir yazı yolladı.Hemen dönüş yaptılar.Yetkili meğerse bizim komşu abimizmiş.Meğerse bnm mamanın kokusunu alan pispis kardeş dayanamayıp pakedi bir güzel yırtmışmış. Annem de sorun değil getirin dedi.Paket bugün geldi.Kargo görevlisine bir güzel havlayıp çemkirdim.Bıraksaydın pispis kardeşim karnını doyursaydı diye:)
Önce paketi bir güzzeeeel  teftiş ettim...


İşte pispis arkadaşın açtığı yer...Umarım karnını doyurmuştur. Annem gökten kedi yağıyor diyip duruyordu doğruymuş demek ki.Ne olacak bu kadının hali ?

Çok inat bir köpek olduğum için daha mamayı yemedim.Annemi çıldırma noktasına getirinceye kadar da yemeyi düşünmüyorum. Hediyesi için Mehtap ablaya ve Pati Market e çok teşekkür ediyorum.

13 yorum:

  1. Kutluyoruz!
    :)) Aynı talanı benim Colette de yapıyor. Ortalıkta mama torbası bulunca mutlaka tırtıklıyor.

    Kömür çooook tatlı:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler:)ee göz hakkı denilen bir şey var di mi ,helal olsun pispis kardeşime. aslında daha talıyım ama fotolarda pek fotojenik çıkmıyorum:)

      Sil
  2. Ulaşmasınaa sevindim ,teşekküre hiç gerek yok o senin şansındı dünya güzeli:)Bence inat etme bak kedicik bile dayanamamış kokusuna ufak ufak ye üzme anneyi:) Öpüyorum ikinizi de:) Bizim kızlarda (kedicikler namı-ı diğer bıyıklı prensesler) sokak hayvancıklarına aldığım mamayı eve gireli 5 dk olmadan delik deşik etmişlerdi:) Üstelik karınlarıda tokken:) Oğluşum apaçinin ve kankaları bıyıklı prenseslerin(Şeker ve şirin) çok selamları var onlarda öpüyyorlar:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Az önce dayanamadım bir kaç lokma attım ağzıma.Bir kaç güne alışırım (bu ara çok mama değiştirdik de ben de ne olduğumu şaşırdım)Ben de apaçi ,şeker ve şirini kocaman öpüyorum...Pati dolusu sevgiler...

      Sil
  3. pispis kardeşe de sana da afiyet bal şeker olsun ama ye bir an önce çıldırtma anneyi emi:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim bgn bir güzel yedim afiyetle:)

      Sil
  4. Brit iyi mamadır, Panço bayılıyor... annene söyle biraz eski mamandan da katsın içine o zaman alışmak daha kolay oluyor :) yarasın

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. annemin jeton köşeli biraz sonradan aklına gelmiş ikisini karıştırmak öyle yapınca yedim dayanamayıp:)

      Sil
  5. ne biçim de kıskandım :( bana ver ben yerim hepsisini :(

    YanıtlaSil
  6. yakışıklı doltonum mamayı yemene sevindim.yarasın

    YanıtlaSil
  7. az kalsın unutuyordum bir hayvansever olarak sizi takibe aldım bende beklerim bloguma

    YanıtlaSil